Cukier w diecie i jego wpływ na zdrowie. Jak to "ugryźć" by było dobrze?


Kiedy: | 2025-02-19 |
---|---|
Czas trwania: | 11:15 |
Koszt wstępu: | bezpłatne |
Warsztaty kulinarne są skierowane do wszystkich osób, którym zdrowie oraz dieta nie są obojętne.
Z każdej strony słyszysz, jak cukier jest niezdrowy, a jednocześnie wciąż sięgasz po słodkości? Podejmowałaś już wiele prób ograniczania cukru prostego w swoim jadłospisie, które kończyły się niepowodzeniem? Chcesz wprowadzić zmiany raz na zawsze, ale nie chcesz być na trudnej i męczącej diecie? Dobre decyzje żywieniowe mogą być naturalne i nie muszą być problemem. Na warsztatach dietetyczka pokaże, jak świadomie wprowadzać nawyki żywieniowe, które będą służyły Tobie i Twojemu zdrowiu, a przy okazji podpowie, jak podejść do tematu cukru w diecie.
Prowadzenie:
Marlena Świderska – dietetyczka i psychodietetyczka. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie oraz SWPS Uniwersytetu Humanistycznospołecznego w Warszawie.
sala plastyczna / wstęp wolny