Węglowodany - jak je odpowiednio skomponować w codziennym jadłospisie - Dieta ważna sprawa
reklama
Służewski Dom Kultury
ul. Jana Sebastiana Bacha 15, Warszawa
Kiedy: | 2024-10-16 |
---|---|
Czas trwania: | 11:15 |
Koszt wstępu: | bezpłatne |
Warsztaty kulinarne są skierowane do wszystkich osób, którym zdrowie oraz dieta nie są obojętne.
W jakich produktach spożywczych znajdujemy węglowodany? W jakiej ilości należy je zjadać każdego dnia? Czemu mają służyć i dlaczego są tak ważne? Na warsztatach dietetyczka pokaże, jak świadomie komponować swój jadłospis i jak wprowadzać nawyki żywieniowe, które będą służyły Tobie i Twojemu zdrowiu.
Prowadzenie:
Marlena Świderska – dietetyczka i psychodietetyczka. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie oraz SWPS Uniwersytetu Humanistycznospołecznego w Warszawie.
wstęp wolny / sala muzyczna